Rreth Nesh

Tirana Airport Rent a Car eshte formuar ne vitin 2003 nga Z.Dashamir Kullaj dhe prej 12 vitesh operon ne Shqiperi si kompani lider ne biznesin e makinave me qera. Qe ne vitin e pare te krijimit, me markat me prestigjioze te makinave si Opel,Wolkswagen,Benz Mercedes apo dhe Ford, pati nje sukses te admirueshem prej sherbimit te ofruar ,opsioneve te larmishme si dhe kenaqesite e klienteve, qe cuan ne rritjen e menjehereshme te kompanise.

Kerkoni nje Makine

Website Security Test